Lämmitys- ja viilennysratkaisut uudis-ja saneerauskohteisiin

Naantalin Palokärki

Ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja lämmönjako hoituu joko lattian tai pattereiden kautta. Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa vesikiertoisen sähkölämmityksen tai öljylämmityksen rinnalle tai niiden tilalle. Laite sopii yhtä lailla niin pientaloihin, rivi- ja kerrostaloihin, teollisuushalleihin, varastorakennuksiin kuin isoihin liikekiinteistöihinkin. 

Naantalin Palokärki

Maalämpö lämmittää suuret kiinteistöt

Maalämpöpumppu sopii parhaiten suuriin kiinteistöihin, joissa lämmitysenergian tarve on suuri. Mitä suurempi lämmitysenergiantarve kiinteistössä on, sitä lyhyempi on maalämpöpumpun takaisinmaksuaika ja sitä suuremmat säästöt saavutetaan. 

Ilmalämpöpumppu lämmitykseen

Parhaiten ilmalämpöpumppu sopii sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon, rivitaloasunnon tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen.

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden asennus ja huolto

Lämpöpumpun tuoma viihtyvyys edellyttää, että asennus tehdään ammattimaisesti ja huolella. Väärin asennettu lämpöpumppu voi aiheuttaa mm. kosteusvaurioita ja epämieluisaa ääntä. 

Meiltä saat merkkiriippumattomasti lämpöpumppujen tarkistukset, korjaukset ja vuosihuollot. Vaihdamme ja puhdistamme suodattimet myös muihin lämmitys- ja jäähdytyslaitteisiin, kuten maalämpö- ja ilmavesipumppuihin.