skip to Main Content

Palvelut

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Lämpöpumppu on rahaa, energiaa ja näin myös ympäristöä säästävä ratkaisu. Lämpöpumppu on edullisempi tapa säädellä kodin lämmitystä kuin perinteinen lämmitys, ja nimestään huolimatta ilmalämpöpumput myös jäähdyttävät sisäilmaa. Yksinkertaisuudessaan idea on siinä, että energiaa otetaan ulkoilmasta tai maasta, ja siirretään kiinteistöön.

 

Lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden asennus

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Lämpöpumpun tuoma viihtyvyys edellyttää, että asennus tehdään ammattimaisesti ja huolella. Asennustyöhön liittyvät yksityiskohdat, kuten kondenssiveden johdatus oikeaan paikkaan ja oikeaoppinen mitoitustyö kannattaakin siis jättää harjaantuneisiin käsiimme. Väärin asennettu lämpöpumppu voi aiheuttaa kosteusvaurioita, epämieluisaa ääntä ja se saattaa myös vaurioitua.

Olemme rehti toimija, joten vastaamme asennuksistamme ja laitteistamme. Olemme valmiit auttamaan toki myös takuuajan jälkeenkin.

Lämpöpumppu- ja kylmälaitehuolto

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Saat meiltä merkkiriippumattomasti lämpöpumppujen tarkistukset, korjaukset ja vuosihuollot. Vaihdamme ja puhdistamme suodattimet myös muihin lämmitys- ja jäähdytyslaitteisiin, kuten maalämpö- ja ilmavesipumppuihin. Korjaamme ja huollamme monipuolisesti muitakin laitteita kotitalouskylmiöistä veneiden ilmastointeihin ja jääkaappeihin.

Jälleenmyynti

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Jälleenmyymme laadukkaat Toshiban, Fujitsun ja NIBEn lämpöpumput ja jäähdytysjärjestelmät. Valikoimaamme kelpuutamme vain markkinoiden ykkösvalmistajien korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita. Toimitamme myös varaosia, kuten suodattimia, puhaltimien moottoreita ja kaikkia käytössä kuluvia komponentteja.

Lämpöpumppu rahoituksella?

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Rahoituskumppaneidemme kautta saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa lämpöpumpullesi.

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku Tutustu Toshiba Lämpötiliin
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku Hae rahoitusta

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku Tutustu Nibe-rahoitukseen
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku Hae rahoitusta

Kiinnostuitko?