skip to Main Content
Referenssi: 1800-luvun Toimistoon Mukavuutta Ja Tuhansien Eurojen Säästöt

Referenssi: 1800-luvun toimistoon mukavuutta ja tuhansien eurojen säästöt

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Vuosina 1809 ja 1822 rakennettu Petreliuksen talo on ikoninen kohde Turun jokirannassa. Asensimme talossa sijaitsevaan toimistotilaan lämpöpumppujärjestelmän, joilla luodaan vertaansa vailla olevat työskentelyolosuhteet – säästöistä puhumattakaan.

Läntinen Rantakatu 15:ssä sijaitsevaa puutaloa on ennen lämpöpumppujen asennusta lämmitetty suoralla sähkölämmöllä, jonka kustannukset voivat kohota pilviin etenkin kylminä talvina. Kesäkuukausina sisälämpötila puolestaan nousee luvattoman korkeaksi, mikä syö työtehoa ja -mukavuutta.

Yksi ulkoyksikkö kerää energiaa yhdentoista sisäyksikön tarpeisiin.

Asennuksessa hyödynnettiin VRF-ilmastointijärjestelmää, joka on suunniteltu suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Sisätiloihin asennettiin 11 seinämallin sisäyksikköä, jotka tuottavat yhteensä 30 kilowattia jäähdytystehoa.

Huomaamattomat sisäyksiköt eivät turmele vanhan puutalon arvokasta tunnelmaa.

Toimistotila sekä lämpenee että jäähtyy jatkossa lämpöpumppujen avulla, joten sähköpattereita ei enää tarvita. Tällä saavutetaan vuositasolla useiden tuhansien eurojen säästöt ja jäähdytyksen tuoma työskentelymukavuus tulee "kaupan päälle".

Katso kohdevideo Toshiban sivuilta! 

Lisää kuvia kohteesta:

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Laita Fin Lämpötekniikan ammattilaiset asialle!

Meiltä saat aina laadukkaan Toshiban, Fujitsun tai Niben lämpöpumpun asianmukaisesti asennettuna ja kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä:
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku info@finlt.fi
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku 050 512 8008

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku