050 512 8008 info@finlt.fi

Lämmitys ja viilennusratkaisut kotitalouksille

Ilmalämpöpumppu viilennykseen

Ilmalämpöpumppu on tehokas viilennyslaite, joka toimii luotettavasti ja hiljaisesti myös kovilla helteillä. Ilmalämpöpumppu pitää tilat miellyttävän viileinä ja halutussa lämpötilassa. Pumpun tuottama viileys jakaantuu tasaisesti sisätiloihin eikä aiheuta vedon tunnetta.

Ilmalämpöpumppu lämmitykseen

Parhaiten ilmalämpöpumppu sopii sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon, rivitaloasunnon tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen.

Naantalin Palokärki

Ilmalämpöpumppu kerrostaloon

Ilmalämpöpumppu soveltuu kerrostalohuoneiston viilentämiseen erinomaisesti. Ilmalämpöpumpun avulla voit säätää sisälämpötilan juuri sellaiseksi, kuin haluat ja lämpötila pysyy mukavan viileänä kuumimpinakin kesäpäivinä.

Naantalin Palokärki

Ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja lämmönjako hoituu joko lattian tai pattereiden kautta. Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa vesikiertoisen sähkölämmityksen tai öljylämmityksen rinnalle tai niiden tilalle. Laite sopii yhtä lailla niin pientaloihin, rivi- ja kerrostaloihin, teollisuushalleihin, varastorakennuksiin kuin isoihin liikekiinteistöihinkin. 

Naantalin Palokärki

Maalämpö lämmittää suuret kiinteistöt

Maalämpöpumppu sopii parhaiten suuriin kiinteistöihin, joissa lämmitysenergian tarve on suuri. Mitä suurempi lämmitysenergiantarve kiinteistössä on, sitä lyhyempi on maalämpöpumpun takaisinmaksuaika ja sitä suuremmat säästöt saavutetaan. 

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Ilmalämpöpumput

Oikein mitoitettu, asennettu ja käytetty ilmalämpöpumppu alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta jopa 30-40 prosenttia.

Mitä suurempi lämmityssähkön osuus on, sitä suurempi on ilmalämpöpumpulla saavutettu säästö. Suurimmat säästöt saadaan aikaan, kun laite toimii kodin ensisijaisena lämmittimenä ja pumpun tuottama lämpö leviää mahdollisimman hyvin rakennukseen.

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskuluissa

Ilma-vesilämpöpumppu säästää lämmityksen kustannuksia 50–70 % öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa.

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu pienentää kodin lämmityskuluja jopa 50–80 % öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa.

Maalämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka voidaan asentaa minkä tahansa lämmitysjärjestelmän korvaajaksi tai sen rinnalle. Sen asentaminen on kannattavaa niin sähkö-, öljy-, puu- kuin kaukolämmityksen tilalle.

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Asennus- ja huoltopavelut

Saat meiltä merkkiriippumattomasti lämpöpumppujen tarkistukset, korjaukset ja vuosihuollot.

 

Vaihdamme ja puhdistamme suodattimet myös muihin lämmitys- ja jäähdytyslaitteisiin, kuten maalämpö- ja ilmavesipumppuihin. Korjaamme ja huollamme monipuolisesti muitakin laitteita kotitalouskylmiöistä veneiden ilmastointeihin ja jääkaappeihin.

Yhteys

Laitetaanko lämpöä, viileää vai jotain siltä väliltä?

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku
Toimistotila Petreliuksen talossa
Luotettava Kumppani
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku