skip to Main Content

Yritys

Kaksi työprojekteissa ja golfkentillä tutustunutta tuttavaa päätyivät yhdistämään jo pitkään kerrytetyn ammattitaitonsa yhteisen yrityksen muodossa. Fin Lämpötekniikan tarinan ensimmäinen luku kirjoitettiin syksyllä 2019.

Yrittäjiltä löytyy omat vahvuutensa. Hans on kokenut myyjä ja armoton asennusprosessien taitaja. Timo on koneöljyssä marinoitunut huoltotöiden ammattilainen ja jäähdytyslaitteiden tuntija. 

Tutustu alta lämmönsäätelyn luottomiehiisi.

Hans Österholm

Tältä lätkän ja golfin ystävältä löytyy asennuskokemusta jo yli 15 vuoden edestä, niin itse asentajana kuin myös asennuspäällikkönä. Lisäksi myynti ja markkinointi ovat pyörineet työpöydällä viimeiset kymmenen vuotta.

Tärkeintä työssäni minulle on kohdella kaikkia asiakkaita samanarvoisesti. Erilaisten kohtaamisten vuorovaikutus ja tyytyväisen asiakkaan palaute ovat minulle arvokkainta työni antia. Vaimoni kutsuu minua kiltiksi jääräpääksi, mutta luonnollisesti kyse on vain reippaasta asenteesta kaikkeen työn tekemiseen.

 hans.osterholm@finlt.fi
040 777 0389

Timo Nurmi

Rehellisyys, ammattimaisuus ja kärsivällisyys. Näillä sanoilla tätä (myöskin) golfin ystävää voisi luonnehtia. Viheriötä tulee tarkasteltua myös tyttären jalkapallojoukkueen huoltajana.

Tärkeintä työssä on hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen ja siitä saatu kiitos. Hoidan sen minkä lupaan, ja haluan olla itse tyytyväinen työni jälkeen. Takanani on vuosikymmenen kokemus erilaisten kylmälaitteiden ja lämpöpumppujen asennuksesta ja korjauksesta. Laajempaa teknistä osaamista olen sitä ennen hankkinut ajoneuvoasennuksen parissa erilaisten merkkiliikkeiden korjaamoissa.

timo.nurmi@finlt.fi
040 535 1132

Pumppua sullekin?