turun-lampotekniikka-logo-60x60

Huoltopalvelut ja asennukset

Saat meiltä merkkiriippumattomasti lämpöpumppujen tarkistukset, korjaukset, vuosihuollot sekä uusien pumppujen asennukset.

Oma varastomme takaa pumppujen saatavuuden. Asennusaikamme on noin kaksi viikkoa tilauksesta.

Vaihdamme ja puhdistamme suodattimet myös muihin lämmitys- ja jäähdytyslaitteisiin, kuten maalämpö- ja ilmavesipumppuihin. Korjaamme ja huollamme monipuolisesti muitakin laitteita kotitalouskylmiöistä veneiden ilmastointeihin ja jääkaappeihin.

Lämpöpumpun tuoma viihtyvyys edellyttää, että asennus tehdään ammattimaisesti ja huolella. Asennustyöhön liittyvät yksityiskohdat, kuten kondenssiveden johdatus oikeaan paikkaan ja oikeaoppinen mitoitustyö kannattaakin siis jättää meidän huoleksemme. Väärin asennettu lämpöpumppu voi aiheuttaa kosteusvaurioita, epämieluisaa ääntä ja se saattaa myös vaurioitua.

Jälleenmyymme laadukkaat Toshiban, Fujitsun ja NIBEn lämpöpumput ja jäähdytysjärjestelmät. Valikoimaamme kelpuutamme vain markkinoiden ykkösvalmistajien korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita. Toimitamme myös varaosia, kuten suodattimia, puhaltimien moottoreita ja kaikkia käytössä kuluvia komponentteja.

Tilaa huolto

Timo Nurmi
Lämmitys- ja viilennyslaitteiden huolto
timo.nurmi@finlt.fi
p. 040 535 1132