skip to Main Content
Lämpöpumppu Jäähdyttää Taloyhtiön Tehokkaasti Ja Taloudellisesti

Lämpöpumppu jäähdyttää taloyhtiön tehokkaasti ja taloudellisesti

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Moni kerrostalo- ja rivitaloasuja pohtii parhaillaan, miten viilentää kotinsa tulevan kesän kuumina jaksoina. Yksi ratkaisu on lämpöpumppu. Tässä muutama syy siihen, miksi se on ykkösvalinta taloyhtiöiden jäähdytykseen.

Lämpöpumppu on joustava valinta

Suosituin jäähdytysratkaisu kerrostaloon on ilmalämpöpumppu. Käytännössä sen asentamiseen vaaditaan vain parveke tai terassi, jonne ulkoyksikkö voidaan sijoittaa. Ulkoyksikkö kerää energiaa, jonka sisäyksikkö vapauttaa asuntoon toivotussa lämpötilassa. Ilmalämpöpumpun asennus käy ammattilaiselta ripeästi, eikä isoa häiriötä arjen keskelle tule.

Lämpöpumppu tuo mukavuutta edullisesti

Lämpöpumpun paras ominaisuus on luonnollisesti asunnon lisääntynyt viihtyisyys, jolle on vaikea laittaa hintaa. Piikit kodin lämpötilassa ja sähkönkulutuksessa tasaantuvat, ja mikä parasta, kesäöiden hikiset lakanat jäävät historiaan.

Jäähdytyskäytössä laite on lisäksi erittäin taloudellinen. Esimerkiksi tavallisen kerrostaloasunnon jäähdyttäminen ilmalämpöpumpulla koko kesäksi maksaa vain joitakin kymppejä. Valmiiksi asennettu lämpöpumppuratkaisu on varma valttikortti myös asuntoa myytäessä.

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Lämpöpumppu on pitkäikäinen ratkaisu

Laadukas lämpöpumppu toimii säännöllisesti huollettuna jopa parikymmentä vuotta. Huoltosopimuksen voi tehdä asentajamme kanssa asennuksen yhteydessä, jolloin laitteiston tarkistukset hoituvat takuuvarmasti oikealla aikasyklillä. Lämpöpumpun huomaamattomasta hurinasta tai kondenssiveden asianmukaisesta johtamisesta ei tarvitse kantaa jälkikäteen huolta, kun asialla on ammattitaitoinen asentaja.

Muista nämä:

    • Lämpöpumpun saa asentaa vain kylmäalalle pätevöitynyt henkilö. Tukes ylläpitää rekisteriä täällä.
    • Asennukseen tarvitaan aina taloyhtiön lupa. Jos taloyhtiöön asennetaan lämpöpumppu ensimmäistä kertaa, asia kannattaa käsitellä yhtiökokouksessa.
    • Kerrostalossa ilmalämpöpumppua saa käyttää vain jäähdytykseen.
    • Halvin ratkaisu ei välttämättä ole aina paras – laatuun kannattaa panostaa.
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku

Laita Fin Lämpötekniikan ammattilaiset asialle!

Meiltä saat aina laadukkaan Toshiban, Fujitsun tai Niben lämpöpumpun asianmukaisesti asennettuna ja kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä:
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku info@finlt.fi
lämpöpumppu asennus huolto myynti turku 050 512 8008

lämpöpumppu asennus huolto myynti turku